ABP Golf   |   Villa Barbet   
Golfen


De villa's hebben allen een uniek uitzicht op de 18-holes golfbaan van golfclub "Martensplek". Dit is een jonge en gezellige club, die aangesloten is bij de Nederlandse Golf Federatie. Hotel-Cafe-Restaurant "Martensplek" ligt op loopafstand, hier vindt men op culinair gebied een heel groot aanbod en zeker een aanrader om hier af en toe te gaan eten. Wilt u een golfarrangement, kijk dan hieronder naar de mogelijkheden, wij bieden een aantal mogelijkheden.

   


Golf & Country Club Hooge Graven


Even ten noorden van het stadje Ommen, in de buurtschap Arrien en gelegen aan de rand van het Ommerbos, treft u het golfterrein van de Golf & Country Club "Hooge Graven" aan. Vanaf het parkeerterrein lopend in de richting van het clubhuis, valt een weldadige rust op elke bezoeker.
In en rondom het clubhuis treft u leden van een jonge dynamisch groeiende vereniging aan. Deze leden komen vanuit de wijde omtrek: vanuit Zwolle tot ver voorbij Coevorden en van Hoogeveen tot ten zuiden van Raalte. De sfeer is buitengewoon relaxt en ongedwongen. Het is een club zonder wachtlijst, zonder enige ballotage en waar nieuwe leden en gastspelers van harte welkom zijn.


www.hoogegraven.nl
Golf & Country Club Hooge Graven

Golfclub "De Gelpenberg"


De baan van de Drentse Golfclub "De Gelpenberg" is een van de mooiste golfbanen in Noord-Nederland. Er wordt aan vele randvoorwaarden voor topgolf voldaan: een fraaie 18-holes golfbaan, ruime oefenfaciliteiten inclusief een PAR-3 baan met zes holes van gevarieerde lengte en een ruim clubhuis.


De Drentse Golfclub "De Gelpenberg" is een vereniging. Dit houdt onder meer in dat de faciliteiten van en voor de leden zijn. Mèt een gezonde exploitatie maar zònder winstoogmerk. Gastvrijheid bieden is daarvan een vanzelfsprekend onderdeel.


www.dgcdegelpenberg.nl