ABP Golf   |   Villa Barbet   
Activiteiten & Kinderen


Er is een plek… waar je beseft dat het leven meer is! Het is onmogelijk om in het kort te beschrijven welke prachtige activiteiten er in Drenthe te beleven zijn, voor zowel jong als oud. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden, maar bezoek zelf de site ‘dasnoudrenthe’ en ga nu al vast op vakantie naar de mooiste provincie van Nederland.


http://www.dasnoudrenthe.nl/


Dierenpark Emmmen

Dierenpark Emmen


Dieren kun je elke dag zien. Maar zie je ze ook echt? Dierenpark Emmen brengt mens en dier dichterbij elkaar. In dit prachtige, interactieve park krijg je een kijkje in het leven van dieren uit alle werelddelen. Bij mooi en bij slecht weer.


www.zoo-emmen.nl
Attractiepark Slagharen

Attractiepark Slagharen


Attractiepark Slagharen is al jaren een van de leukste plaatsen voor jong en oud om een dagje plezier door te brengen. Met meer dan 40 attracties en verschillende shows bent u wel even zoet. Wilt u gaan zwemmen dan kan dat ook, attractiepark Slagharen heeft namelijk een eigen zwembad!


www.attractiepark-slagharen.nl/
Planetron Cinedome

Planetron Cinedome


In Dwingeloo vindt u wel een heel bijzondere attractie, het Planetron Cinedome. In dit koepelvormige gebouw wordt met behulp van een speciale projector rondom-films vertoond. Daarnaast kunt u op bepaalde avonden sterren kijken. Door middel van de projectie op de koepel krijgt u een waanzinnende voorstelling van hoe de sterrenhemel er uit ziet.


www.planetron.nl
Museumdorp Orvelte

Museumdorp Orvelte


Orvelte is wel een heel speciaal dorpje in Drenthe. Een aantal gebouwen zijn speciaal ingericht om te laten hoe men vroeger leefde in een dorpje als Orvelte. Wanneer u Orvelte binnen gaat maakt u meteen een reis terug in de tijd.


www.orvelte.net
Beeldentuin Gees

Beeldentuin Gees


Temidden van een prachtige tuin vindt u een schitterende expositie van verschillende kunstenaren. Ideaal voor een ontspannend en artistiek dagje uit.


www.beeldeningees.nl